20 noiembrie 2013

Concurs

Uneori ma simt tare norocoasa pentru ca am avut ocazia sa socializez cu persoane pe gustul meu :)

Mereu am crezut ca viata este cu mult mai frumoasa daca stim sa ne inconjuram de persoane pe care sa le iubim intr-un fel sau altul, persoane carora sa le daruim minute/zile/ani fara sa avem regrete ulterior. Sa imbatranim frumos alaturi de oameni dragi :)


De cand am inceput Let’s get unique! am intalnit o groaza de fete (in special), iar unele chiar mi-au intrat la suflet. Ador persoanele care isi rapesc cateva minute sa stea de vorba cu mine atunci cand ne intalnim.. nu merg  pe principiul: uite banii, hai da-mi ce am comandat.


Pentru ca de multe ori am mai intarziat (e pe lista mea de To Do pe 2014.. sa ajung la timp) si voi m-ati asteptat cu zambetul pe bune, pentru ca uneori nu am reusit sa ne sincronizam la program si v-am rugat sa ne vedem mai tarziu sau mai inainte, pentru ca uneori am incercat sa pun mai multa culoare accesoriilor si pentru ca am facut 4 anisori am decis sa fac un nou concurs.Voi trebuie sa dati like paginii Let's get unique si share la poza de Concurs (este pe pagina de facebook si arata asa)


Atentie! Postarea cu share-ul trebuie sa fie publica! Ca altfel nu se vad share-urile :)
Castigatorii se aleg prin tragere la sorti in data de 2 decembrie, cu ajutorului site-ului random.org.
Livrarea pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti se va face prin Posta Romana (eu voi suporta cheltuielile)
Succes!

Un comentariu: