30 octombrie 2010

De 3 ori Alexandra :)

Pe Alexandra no 1 :) am cunoscut-o la serviciu. Din vedere o stiam de ceva vreme, dar nu am abordat-o pentru ca nu aveam motive..dar a gasit ea unul si am inceput sa socializam:)
 Imi place foarte mult la ea felul ei de a fi.. foarte prietenoasa, vorbareata, dulcica, draguta si are asa.. un magnet parca:). Te indeamna sa ii zambesti mereu:).
Totodata imi place mult si colaborarea cu ea pentru ca are idei foarte reusite si stie exact ceea ce vrea, dar in acelasi timp imi da si mie mana libera in procesul de creatie :)
De curand i-am realizat un set format din cercei si brosa. Pentru floricele am incercat o noua tehnica... m-am uitat mai demult la niste filmulete, dar nu am avut niciodata dorinta de a incerca.. De data asta mi-am zis ca trebuie.. doar era pentru Alexandra:). Am incercat de mai multe ori pana cand am gasit formula magica, potrivita pentru mine :)
Iata ce a iesit:

Pe Alexandra no 2 am cunoscut-o cu ajutorul Facebook-ului. Prima data cand ne-am intalnit am ramas foarte placut impresionata de ea.. E asa, dar asa de vorbareata :) In 5 minute deja stiam una despre cealalta unde invatam, unde locuim, cum ne ocupam timpul :).
In general imi place foarte mult sa interactionez cu persoanele care achizitioneaza ceva de la mine, sa aflu mai multe despre ele, despre felul lor de a fi :) si sunt extrem de incantata cand observ ca si ele au cam aceasi dorinta :). Acest sentiment l-am simtit de la Alexandra :) si am plecat super incantata de la intalnirea cu ea.. am simtit ca ceea ce fac este apreciat :)
Ea a venit cu o idee foarte adorabila.. a vrut un lantisor cu o inimioara mai nonconformista. Am cautat pe net (pentru ca sincera sa fiu nu prea aveam idei) si am gasit o imagine superba. Pandantivul a fost inspirat dupa acea poza :)

De la Alexandra no 3 am primit un mail tare business :) si initial m-am gandit ca si ea este la fel de "sobra". Dar cum in 99,9% din cazuri prima impresie este eronata, timpul mi-a dovedit ca si parerea mea despre ea s-a dovedit a fi gresita.
Am descoperit in ea o persoana foooarte vesela, entuziasmata, draguta si foarte sufletista ( m-a impresionat tare mult povestea despre pisicuta de doi anisori pe care a adoptat-o:) ). 
Iata ce am facut special pentru ea:
Mai multe detalii despre dimensiune si materialele folosite puteti sa gasiti in cataloagele Brose, Seturi, Cercei si Bratari&Coliere.
Pentru detalii despre pret puteti sa dati mail la letsgetunique@gmail.com si va voi trimite un excel in care se regasesc preturile pentru toate accesoriile de pe site.

2 comentarii: