11 noiembrie 2010

Pentru Diana

Pe Diana o stiu de 5 ani, din primul an de facultate:). Dintotdeauna am admirat-o pentru ambitia de care da dovada, pentru taria de caracter, pentru implicarea ei in tot ceea ce face si mai ales pentru faptul ca reuseste sa finalizeze cu succes tot ce isi propune. O felicit pe aceasta cale (nu cred ca i-am spus persoanal...).
Ea m-a rugat sa ii fac un medalion.. asa.. doar pentru ea:). Nu stiam inca modelul pandantivului asa ca am facut un brainstorming si eu am venit cu idea de masti, iar ea a ales cromatica.
Cand m-am gandit la Diana, la ce ii place ei mi-au venit in minte o grooaza de lucruri.. comunicare, teatru, implicare, team work, natura, toamna, romantism, frumusete.. si am ramas la teatru pentru ca mi-am dat seama ca le cam incorporeaza pe toate:) Finalul chiar mi se pare super :). Chiar azi cand i-am facut poze ma uitam asa la cum a iesit si parca parca imi venea sa il pastrez pentru mine.
Fiecare accesoriu imi este drag in felul lui si de unele (in special de cele la care lucrez mai mult) imi este greu sa ma despart :). Dar cand vad cu cat drag se uita persoana care l-a achizitionat, desparirea devine mult mai usoara :)

Si cerceii asortati :)



 Mai multe detalii despre pret si alte produse puteti sa gasiti in catalogul CerceiColiereBroseBratari,Agrafe sau Cutiute. 
Mai multe poze gasiti aici.
Pentru orice intrebare ma puteti contacta la adresa de mail letsgetunique@gmail.com.

2 comentarii:

  1. Iti multumesc mult de tot, sa stii ca le port cu mare drag! Imi place sa am lucruri care sa imi aminteasca de oamenii frumosi pe care i-am intalnit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc ca ai avut incredere in mine ca o sa iti fac ceva dragut :)
    Ma bucur din tot sufletul ca prin acest accesoriu am reusit sa imi rezerv un loc special in sufletul tau.
    :*

    RăspundețiȘtergere